Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ade x gps apps selain google maps?
#11
(07-27-2016, 07:13 PM)Loo Huat Wrote:
(07-27-2016, 06:53 PM)Manii malik Wrote: Cuba guna Waze lah. bleh tengok mane aes dan polis dgn trafik jam.
xpax skrg pon ade guna percuma eh. mungkin bleh cuba dulu??

Baik sgt pengguna xpax nieee
aku dgr member ku ckp xpax masih ade pelan burung hantu jgk kan?? yg bleh guna data byk 1am ke 7am..rasa nak tukar telco dah lah..byk bonus ada

membe u x tido kat mlm ke? 1-7am utk tido laa, siapa akan pakai kat masa tu, mcm x perlu tido....
Reply
Thanks given by:
#12
(07-27-2016, 07:13 PM)Loo Huat Wrote: Baik sgt pengguna xpax nieee
aku dgr member ku kata xpax masih ade pakej burung hantu, benar ke tidak nie?
setahu aku, burung hantu merupakan high speed internet pd waktu 1am-7am
aku berminat betol!



Betol lah. Ni promosi raya. tapi sehingga 8 ogos saja.
yg burung antu tu masih ade jgk. rm2 dpt 2gb. rm5 dah bleh dpt 10gb.
jika ko mau info byk lagi. tengok dlm link ni
https://www.xpax.com.my/raya
Reply
Thanks given by:
#13
(07-28-2016, 05:51 AM)SutanPuteh Wrote: membe u x tido kat mlm ke? 1-7am utk tido laa, siapa akan pakai kat masa tu, mcm x perlu tido....

tidor jgk lah masa tu. burung antu utk muat turun drama dgn muzik je. jadikan data petang x kan dibazirkan.
x yah jgk tunggu masa muat turun
Reply
Thanks given by:
#14
i guna ni je Winking

[Image: folded-paper-map1.jpg]
Reply
Thanks given by:
#15
(07-29-2016, 10:01 PM)Manii malik Wrote: Betol lah. Ni promosi raya. tapi sehingga 8 ogos saja.
yg burung antu tu masih ade jgk. rm2 dpt 2gb. rm5 dah bleh dpt 10gb.
jika ko mau info byk lagi. tengok dlm link ni
https://www.xpax.com.my/raya

rm5 dpt rm10 ?!!
murah sgt eh..boleh muat turun beberapa movie dah eh
cuma jika promosi waze bleh panjangkan masa baguslah tu
Reply
Thanks given by:
#16
Xpax ade plan baru ni yg lama susah nak dpt dah skrg..
name plan dia xpax turbo.. sape tau? kalau x tau, meh kite sembang
mambang sini hahahhaaha
Reply
Thanks given by:
#17
(07-27-2016, 10:39 PM)NinePokok Wrote: waze bagus ni... free data xpax ada, x nak guna data offline blh juga...
bila masa jam waze paling bagus guna, blh jalan lain cepat balik rumah makan...

papago and waze better...more info traffic...
Reply
Thanks given by:
#18
(09-19-2016, 04:08 PM)Abun098 Wrote: Xpax ade plan baru ni yg lama susah nak dpt dah skrg..
name plan dia xpax turbo.. sape tau? kalau x tau, meh kite sembang
mambang sini hahahhaaha

kalau x silap ni yang macam iklan burung hantu tu ek???
Reply
Thanks given by:
#19
(09-19-2016, 04:27 PM)nananarima Wrote: kalau x silap ni yang macam iklan burung hantu tu ek???
 
Plan baru ni pun still ade Internet burung hantu jgak?? harga still same ke or ade naik 
siket hahahaha?
Reply
Thanks given by:
#20
aduhaiiii xpax ke celcom ke skrg dorg line mcm hareee sebab modernization kononnnnn
dah lama member aq dok memekak psl coverage cealcom ni
pakai maxis best laju 4g tapi mahal mcm ape je umobile murah tapi line pun hampehhh
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)