Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ade x gps apps selain google maps?
#1
aku dah letih nak guna google maps ni..dah dpt beberapa helai saman sbb salah jalan ishhh
ade x apps lain yg lebih bagus drpd ni??
Reply
Thanks given by:
#2
(07-26-2016, 08:44 PM)Dann Wrote: aku dah letih nak guna google maps ni..dah dpt beberapa helai saman sbb salah jalan ishhh
ade x apps lain yg lebih bagus drpd ni??

waze da try ??
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
(07-26-2016, 08:44 PM)Dann Wrote: aku dah letih nak guna google maps ni..dah dpt beberapa helai saman sbb salah jalan ishhh
ade x apps lain yg lebih bagus drpd ni??

playstore ade byk navigator app bleh pkai, mcm papago,syric, waze dan lain2
tpi jike pkai waze, waze mkn byk data juga, hati2
Reply
Thanks given by:
#4
(07-26-2016, 08:44 PM)Dann Wrote: aku dah letih nak guna google maps ni..dah dpt beberapa helai saman sbb salah jalan ishhh
ade x apps lain yg lebih bagus drpd ni??

i rase skrang waze bgus, bleh track AES dan traffic lgi, bila kat highway,takan smua minyak jeeee.
tpi kadang2 waze cost data juga bleh dia update map....
Reply
Thanks given by:
#5
google map boleh guna. sy selalu pun gunakan tu untuk cari tempat yg sy tak tahu pergi.
Reply
Thanks given by:
#6
(07-27-2016, 06:02 AM)SutanPuteh Wrote:
(07-26-2016, 08:44 PM)Dann Wrote: aku dah letih nak guna google maps ni..dah dpt beberapa helai saman sbb salah jalan ishhh
ade x apps lain yg lebih bagus drpd ni??

i rase skrang waze bgus, bleh track AES dan traffic lgi, bila kat highway,takan smua minyak jeeee.
tpi kadang2 waze cost data juga bleh dia update map....

Kadang-kadang tak tahu ada apa hal  dengan Waze. loading sangat perlahan . tak tahu ialah celcom line lambat atau apa.
Reply
Thanks given by:
#7
Cuba guna Waze lah. bleh tengok mane aes dan polis dgn trafik jam.
xpax skrg pon ade guna percuma eh. mungkin bleh cuba dulu??
Reply
Thanks given by:
#8
(07-27-2016, 06:53 PM)Manii malik Wrote: Cuba guna Waze lah. bleh tengok mane aes dan polis dgn trafik jam.
xpax skrg pon ade guna percuma eh. mungkin bleh cuba dulu??

Baik sgt pengguna xpax nieee
aku dgr member ku kata xpax masih ade pakej burung hantu, benar ke tidak nie?
setahu aku, burung hantu merupakan high speed internet pd waktu 1am-7am
aku berminat betol!
Reply
Thanks given by:
#9
waze bagus ni... free data xpax ada, x nak guna data offline blh juga...
bila masa jam waze paling bagus guna, blh jalan lain cepat balik rumah makan...
Reply
Thanks given by:
#10
(07-27-2016, 06:53 PM)Manii malik Wrote: Cuba guna Waze lah. bleh tengok mane aes dan polis dgn trafik jam.
xpax skrg pon ade guna percuma eh. mungkin bleh cuba dulu??

tpi xpax skrg free waze smpai 5 of ogos sje, tggal 10 hari je.
x kan suruh dia bli xpax cube 10 hari je???
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)