Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adakah FB Timeline Akan Membunuh Facebook ?
#1
[Image: facebook-logo.jpg]

Setuju tak korang. Kalau saya cakapkan, time line ni menyusahkan pengguna FB. Dan mungkin ini akan menyebabkan FB akan mengalami zaman kejatuhannya sama seperti Myspace, Friendster dan lain2.
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
sakit jiwa guna fb timeline ni
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#3
FB time line suxxxx
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
ramai gak yg tak suka timeline hehe
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
nasib baik aku x minat fb ni
Reply
Thanks given by:
#6
Ada aplikasi tu fungsi dia utk jadikan page facebook bukan timeline..tapi kalau install kt browser kita, kita je nmpak x de timeline, org lain tgok ade jugak timeline..
Reply
Thanks given by:
#7
asal la si mark ni bule terpikir buat timeline.. Kalau dia bule bg kita customize profile tu sendiri kan best. tukar kaler ke.. ni dia bg timeline. Melilau budak2 nak cari post lama Sad
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#8
sebenarnya shareholder yg akan bunuh facebook. dorang da gaduh suruh zukerberg keluar.. Lg satu, fb ni da jadi tempat promo produk je.. Spam byk.. Da tak lama da hayat fb ni. maybe next 2-3 years abis la
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)