Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ada apa2 telco beri free internet data x??
#11
(11-10-2016, 02:28 AM)nelsonfang Wrote:
(11-09-2016, 12:16 AM)Asuna Lai Wrote: hotlink kena bayar  RM3 untuk 1 GB data percuma, umobile dapat 1GB data percuma, digi dapat 2 GB data percuma
so kalau bandingkan semua internet, sape paling bagus dan stable?
sy rasa maxis tapi mahal je 
klau nak murah sikit ambil celcom
Reply
Thanks given by:
#12
(11-09-2016, 12:52 AM)Alif777 Wrote: I dengar xpax turbo baru ada 10gb percuma kan2 , klaw tambah duit boleh guna tanpa terhad 333mb sehari tu , tp berapa eh ?

hanya tambah rm5 utk 10gb sebulan, bleh enjoy tanpa terhad 333MB per day....
Reply
Thanks given by:
#13
(11-09-2016, 12:16 AM)Asuna Lai Wrote: hotlink kena bayar  RM3 untuk 1 GB data percuma, umobile dapat 1GB data percuma, digi dapat 2 GB data percuma

yg penting signal, jika tempat x de signal, GG.com dah...
lucky tmpt i celcom signal kuat lagi...
Reply
Thanks given by:
#14
(11-07-2016, 07:27 AM)Faraah Wrote:
(11-03-2016, 09:57 PM)fadin Wrote: kebelakangan ini,i mungkin akan guna banyak data kerana ada banyak assignment kena siapkan...tetapi masalahnya modern di hostel i rosak so kena guna data sendiri...ada apa2 telco ada bagi free punya internet data x so i blh jimat sikit data yg i add-on punya kerana sgt mahal..

jike kau biasa buat assignment kat masa malam, beli je xpax turbo, ada free 10GB pada masa 1-7am, byk sesuai utk murid college, yg penting free je

bagus juga bagi free internet data pada waktu tengah malam kerana i sentiasa burn midnight oil juga..kalau x cukup data guna ada apa2 plan yg baloi kat dlm xpax turbo ni?
Reply
Thanks given by:
#15
(11-12-2016, 12:29 AM)fadin Wrote:
(11-07-2016, 07:27 AM)Faraah Wrote:
(11-03-2016, 09:57 PM)fadin Wrote: kebelakangan ini,i mungkin akan guna banyak data kerana ada banyak assignment kena siapkan...tetapi masalahnya modern di hostel i rosak so kena guna data sendiri...ada apa2 telco ada bagi free punya internet data x so i blh jimat sikit data yg i add-on punya kerana sgt mahal..

jike kau biasa buat assignment kat masa malam, beli je xpax turbo, ada free 10GB pada masa 1-7am, byk sesuai utk murid college, yg penting free je

bagus juga bagi free internet data pada waktu tengah malam kerana i sentiasa burn midnight oil juga..kalau x cukup data guna ada apa2 plan yg baloi kat dlm xpax turbo ni?

u boleh dial *118* utk tengok ada apa2 plan sesuai dgn u...biasanya macam-macam plan ada
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)