Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
29 Serum For Men | Tahan Lama Berkali-kali | Ada KKM | Pasangan Anda Puas
#1
[center]29 Serum For Men | Tahan Lama Berkali-kali | Ada KKM | Pasangan Anda Puas
[Image: 29serum_zpscf5c1a2d.jpg]
“PERGHHH!!!!! tak tahan bangg!!! lamanya bangg!!...ayangg..dahhh lenguhh ni.!!!cukup bangg..!!!.cukup.!!! banggg!!!

Relax..!!! anda mahu permainan yang lebih lama??niat kami hanya nak membantu bagi yang mengalami masalah pancutan awal..mengikut kajian hampir 60% isteri malaysia berpura2 puas kerana nak menjaga hati sang suami..!!!..jangan biarkan sidia memendam rasa terkapai kapai tanpa Rasa puas.
kami ada jalan penyelesaiannya..!!!

Sudah BERATUS BOTOL terjual sampai kami tak menang tangan dibuatnya..CUBA bro baru tahu..!!

➜TIADA LAGI PANCUTAN AWAL
➜TIADA LAGI RASA KURANG POWER
➜TIADA LAGI KENA PERLI DENGAN SI ISTERI
➜TIADA LAGI BERASA MALU
➜DIJAMIN 200% MENJADI

✹✹AWAS!!! SERUM INI ADA KESAN SAMPINGAN NYA!!!!✹✹


KESAN SAMPINGANNYA???
➨membuatkan si isteri hilang kawalan bagaikan malam pertama
➨membuatkan si isteri klimaks puas berkali2 bagaikan renjatan electric.
➨membuatkan si isteri merengek-rengekmanja disebabkan dayungan anda perbagai aksi yang power
➨membuatkan si isteri tersenyum tersipu2 keesokan hari disebabkan kepuasan yang minima
➨membuatkan anda mungkin keesokan harinya berjumpa doctor mohon mc kelenguhan lutut..



BAHAN2NYA DAN ADAKAH SELAMAT??

➜Buatan tempatan 100% herba
➜ada "KELULUSAN KKM" tak perlu ragu2 jika digunakan(NO KKM NOT140303135K)
➜TIADA RASA KEBAS
➜TIADA RASA PANAS
➜TIADA BERBAU BUSUK
➜MINYAK HABBATUS SAUDA
➜TEA TREE LEAF OI
➜ROSEMARY L3AF OIL
➜CATAUBA
-



MSG PENTING

TWO NINE SERUM INI BUKAN SEKADAR UNTUK TAHAN LAMA TAPI ANDA PERLU TAHU KANDUNGAN BAHAN HERBA SEMULA JADI DIDALAM SERUM INI AKAN MEMBUATKAN PASANGAN ANDA AKAN LEBIH TERANSANG BILA TERKENA TUSUKKAN PEDANG ANDA..NAK RISAU APA BROO LULUS UJIAN MAKMAL & ADA KELULUSAN KKM TAK PANAS TAK KEBAS GERENTI PUAS HATI...


HARGA RM100, PROMOSI UNTUK BULAN INI
RM70




TESTIMONI
[Image: Screenshot_2014-03-24-05-34-54-1-Medium.png]
[Image: PicsArt_1396070497785-Medium.jpg]


Manual Pengunaan 29 Serum


29SERUM berasaskan herba 100% tiada bahan kimia
Mendapat kelulusan KKM (NOT140303135K) ia selamat digunakan
Selamat untuk aktiviti oral
Untuk kegunaan luar sahaja
TEKNIK MENCAPAI KEPUASAN SEKSUAL SEHINGGA 45MINIT

Sapukan 29SERUM ke kawasan *****
Tenangkan fikiran dan kurangkan debaran
Lebihkan sentuhan dan rangsangkan pasangan anda terlebih dahulu
Kurangkan pengambilan rokok, minuman sejuk, minuman alkohol kerana salah satu faktor berlakunya pancutan awal

CARA-CARA PENGUNAANNYA


Picit sedikit 29SERUM ke jari anda.
Sapu secara sekata dikepala *****, takuk kepala ***** dan urat pari
Biarkan 1 jam ke 2 jam tidak perlu basuh kerana 29SERUM cepat meresap Kemudian anda boleh bersama
Kesan 29SERUM akan lebih kuat sekiranya anda biarkan 29SERUM lebih lama dizakar anda.

Perhatian! Jika anda pengguna 29SERUM kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda.

***** setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun 29SERUM yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun 29SERUM untuk hari esok. Dan pastikan 29SERUM dibiarkan pada ***** sekurang-kurangnya 1 jam ke 2 jam

INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/29-serum-for...anda-puas/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM100
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM70.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :29 SERUM

[/center]
Reply
Thanks given by:
#2
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://iklanbarangan.blogspot.com/


ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM229.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:
#3
[center]Spanish Fly D5 | Cecair Penaik Nafsu | Hubungan Intim Lebih Hebat
[Image: spanish-fly-drop_zpscf50c844.jpg]

SPANISH FLY D5 sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang tidak mahu melawan...atau langsung tak ingin berasmara.
Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda. Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang

Sebotol 10ml boleh digunakan empat kali. Tanpa rasa, warna dan bau. Produk ini boleh dicampurkan terus ke dalam minuman. Dengan maksima 15 titik isteri akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan Kandungan: Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat. Spanish Fly D5 adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish Beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan.

Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang berteknologi tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga meningkatkan ghairah selera seks terhadap pasangan. Spanish Fly D5 dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.

INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves,Melawati, Jalan Klang Lama,Tesco Puchong,Bangsar,Semenyih,Shah Alam,Kota Damansara,Bukit Kiara,Bandar Utama, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Nilai, Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang,Petaling Jaya,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: isLv9C.jpg]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: KpNWvL.jpg]

HARGA ASAL RM99
[Image: k2cKXR.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM80.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :SPANISH FLY D5
[/center]
Reply
Thanks given by:
#4
[center]Minilove Men Spray | Melambatkan Pancutan Sperma | Keseronokkan Berpanjangan
[Image: j0DxEN.jpg]
Minilove Spray adalah spray untuk melambatkan pancutan sperma dan memberikan keseronokan berpanjangan dalam hubungan seks. Minilove di ekstrak daripada tumbuhan semula jadi dan ianya akan memberikan anda pengalaman seks yang berkualiti tinggi dan membolehkan anda menikmati seks lebih nikmat dengan selamat.

[Image: JTZClk.jpg]
Kandungan:
Syzgium aromaticum, Cordyceps sinesis, Herba Cistanches, Hibiscus esculentus.
Arahan:
Spraykan pada kepala ***** dan bahagian bawah batang ***** sebanyak 3 ke 4 kali 20 minit sebelum hubungan seks. Produk ini boleh bertahan selama lebih kurang 60minit.



MORE INFO KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong,Bangsar,Semenyih,Shah Alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Nilai, Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang,Bukit Kiara, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang,Petaling Jaya
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: isLv9C.jpg]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: KpNWvL.jpg]

HARGA ASAL RM150
[Image: k2cKXR.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM109.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :MINILOVE SPRAY
[/center]
Reply
Thanks given by:
#5
[center]Double Coconut | Aktifkan Metobolisme | Nafkah Batin | Merawat Penyakit

Masalah keletihan, cepat penat dan kurang bertenaga adalah sinonim dengan golongan dewasa yang bekerjaya. Lebih-lebih lagi jika usia semakin menginjak lebih dewasa. Saban hari masalah letih, penat dan kurang bertenaga ini semakin lama semakin kronik. Ada yang sehingga memberikan kesan kepada prestasi kerja malah lebih sedih lagi bila balik ke rumah tidak dapat melayan anak-anak dan teman kerana terlalu penat, mahu berehat dan masuk tidur awal.
[Image: doublecoconut1_zps16bd29c8.jpg]
Masalah cepat letih ini jika tidak ditangani dengan sempurna akan mendedahkan diri kepada risiko serangan penyakit.
Mengekalkan tubuh badan yang sihat adalah penting, kami pasti anda akan berminat dengan produk kami yang akan membantu anda mengembalikan tahap kesihatan dan menikmati kehidupan yang lebih sempurna.
[Image: doublecoconut_zpsa712833f.jpg]
DOUBLE COCONUT amat sesuai dan mampu merawat masalah berikut:
☛ Kencing Manis
☛ Darah Tinggi
☛ Prostat
☛ Batu Karang
☛ Gout
☛ Buah Pinggang

✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥
Kandungan 100% Semula Jadi :
Double Coconut Extract, Maca,
Cordyceps Extract, Saw Palmetto,
Pumpkin Seed Extract
✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥

[b]16 Fungsi Utama Double Coconut:

1. Mengembalikan keupayaan untuk memberi nafkah batin
2. Mencegah Masalah Terkulai
3. Memberi tenaga dan stamina sepanjang hari.
4. Menggalakkan peredaran darah.
5. Mengaktifkan kadar metabolism.
6. Memperbaiki masalah keletihan dan tekanan.
7. Mengawal asid di dalam badan.
8. Merawat kencing manis(Diabetes) dan gout.
9. Membantu tekanan darah tinggi.
10. Membantu buasir dan sembelit.
11. Mengurangkan kolesterol darah.
12. Meningkatkan keupayaan buah pinggang.
13. Meningkatkan daya ingatan.
14. Meningkatkan imuniti badan.
15. Mengimbangi dan menggalakkan hormon tubuh manusia.
16. Meningkatkan pertumbuhan otot
[/b]
[Image: doublecoconut2_zps11b5ce10.png]
Supplement ini memberikan :
Ketegangan dan Kekerasan yang luar biasa
Dapat mengelakkan ejakulasi pra matang (pancut awal)
Membesarkan saiz alat kelamin
Menambah kekerapan hubungan seks
Menambah keinginan isteri anda utk bersama
Dapat mencapai kepuasan seks bersama sama.
Menggalakkan pengaliran darah yang lebih baik
Anda tidak akan tahu sehingga anda mencubanya. Selepas cuba saya pasti anda akan terus memerlukan DOUBLE COCONUT.
SELAMAT dan BERKESAN
[b]✔ Disahkan HALAL (HMCA-Halal Montreal Certification Authority)
✔ Diluluskan KKM : KKM No25) dlm.KKM-338/S27/Jld.388
✔ Diproses di kilang berstatus GMP
✔ 100% NATURE ORGANIC
✔ HACCP Certified
✔ FORMULATED IN CANADA
[/b]
Salah Satu Bahan Kandungan Double Coconut
Cordyceps (herba) yang mempunyai Nilai Perubatan ;
Boleh meningkatkan tenaga badan/sel - tenaga mitokondria, meningkatkan toleransi badan untuk sejuk, melegakan keletihan.
Boleh meningkatkan toleransi hipoksia jantung, anti-arrhythmic.
Mengurangkan bahan-bahan toksik yg akan merosakan hati. Di samping itu, ia dapat meningkatkan fungsi imun, meningkatkan keupayaan anti-virus, dan memainkan peranan yang baik dalam hepatitis virus.

Dapat mencegah asma, emphysema.
Boleh mengurangkan penyakit buah pinggang kronik dan meningkatkan fungsi buah pinggang, mengurangkan kerosakan toksik kepada buah pinggang.
Boleh meningkatkan sumsum tulang untuk menghasilkan platelet, sel-sel darah merah dan putih keupayaan sel-sel darah.
Mengurangkan kolesterol darah dan trigliserida, meningkatkan lipoprotein yg berkepadatan tinggi, mengurangkan aterosklerosis.


Cara Guna :
Tuangkan 1 sachet (terus ke bawah lidah)
Kemam 20-30 saat dan telan
Minum air banyak


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves,Melawati, Jalan Klang Lama,Tesco Puchong,Bangsar,Semenyih,Shah Alam,Kota Damansara,Bukit Kiara,Bandar Utama, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Nilai, Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang,Petaling Jaya,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: isLv9C.jpg]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: KpNWvL.jpg]

HARGA ASAL RM199
[Image: k2cKXR.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM140.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi

Masa transaksi

Tarikh transaksi
Kod Produk WinkingOUBLE COCONUT
[/center]
Reply
Thanks given by:
#6
[center]Men Secret Gel | Herba Tahan Lama | Wangi | Kesan Cepat
[Image: mensecretgel1_zps1438b324.jpg]
Men Secret Gel (MSG) merupakan gel tahan lama khas buat suami bertahan lama lebih dari biasa !! Ia amat hebat dan terbukti berkesan. Gel tahan lama (MSG) merupakan satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan pancutan pra-matang (pre-mature ejaculation). Ia bertindak hebat dan kesannya segera walau kali pertama anda menggunakannya !!



Untuk tahan lama (Pancutan Pra-matang Atau Pancutan Awal)

Hanya memerlukan 15-30minit selepas sapuan sebelum ‘bersama’ isteri
Kandungan campuran botani,vitamin dan herba
TIADA campuran bahan memudaratkan seperti Gambir Serawak
Mampu bertahan LEBIH LAMA dan 100 kali penggunaan bagi setiap botol
MEN SECRET GEL mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki.


Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini…

Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?
Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?
Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?

MAKLUMAT MEN SECRET GEL™

BAGAIMANA MEN SECRET GEL™ BOLEH MENJADI BEGITU…..HEBAT?

Beginilah caranya bagaimana Men Secret Gel™ bertindak… PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN … Serta – Merta!



MEN SECERT GEL™ mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan MEN SECRET GEL™ dibawah kepala ***** anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan MEN SECRET GEL™ sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka MEN SECRET GEL™ tidak perlu digunakan.



MEN SECRET GEL™ akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu ***** anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.


[Image: mensecretgel_zps972ab625.jpg]


Cara Menggunakan MEN SECRET GEL

Anda hanya perlu menyapu MEN SECRET-Gel dibawah kepala ***** anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan MEN SECRET-Gel sebelum persetubuhan sahaja, Tunggu sehingga 5minit-10minit sebelum anda 'bersama' isteri anda.
Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka MEN SECRET -Gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan ***** tetapi merawat nyilu yng anda hadapi.
Sapukan dengan rata di sekeliling kepala ***** anda dengan beberapa titik "MEN SECRET GEL",tunggu sehingga 20 minit,.Ia akan memberi kesan yang menghairankan anda.




Kelebihan Men Secret Gel (MSG) berbanding produk lain.

Yang lain cair.. MSG gel pekat..
MSG - Botol kecil, Boleh simpan didalam poket
MSG - Produk lain nak kena tunggu lama... MSG gel 5 -10 minit sahaja...
MSG - Produk lain Panas/Kebas... MSG gel tak panas.. tak kebas...
MSG Gel tak berbau..malahan baunya wangi



Hasilnya? KEPUASAN dan KAWALAN!

Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan merawat sesitiviti pada hujung kepala ***** anda sahaja.



Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat MEN SECRET GEL™ ini ialah hanya dengan mengurutkan MEN SECRET GEL™ pada ***** dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.




Apakah kandungan MEN SECRET GEL™?
Berikut adalah antara kandungan MEN SECRET GEL™ …

MEN SECRET GEL™ menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. MEN SECRET GEL™ menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi di dalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:



Kekerasan yang luar biasa: Walaupun MEN SECRET GEL™ tidak direka untuk mengeraskan ***** namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan ***** mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan MEN SECERT GEL™. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam MEN SECRET GEL™ yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan ***** pengguna.



Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata MEN SECRET GEL™ adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar – benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.




Apakah yang membezakan MEN SECRET GEL™ dari yang lain?

” TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK…
” TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG BAHAN KIMIA…

Kami memilih hanya bahan yang terbaik sahaja untuk MEN SECRET GEL™. Namun begitu bahan yang terbaik pun tidak berguna sekiranya ianya tidak sampai ke tempat tujuannya.

Oleh sebab itulah kami menggunakan teknologi Transdermal Delivery System untuk memastikan segala bahan – bahan ini sampai ke tempat tujuannya. Formula MEN SECRET GEL™ mengandungi pudina sebagai pemangkin Transdermal Delivery System, oleh itu keupayaan bahan – bahan semulajadi ini untuk menyerap masuk ke dalam kulit anda adalah mudah dan senang.. Praktikal!



Kajian yang dijalankan di Department of Pharmacology di University of Dublin menunjukkan bahawa kesan penyerapan sesuatu bahan dapat ditingkatkan dengan menyerapkannya melalui kulit. Ini membolehkan bahan tersebut memasuki terus ke saluran darah tanpa perlu melalui perut, sistem penghadaman dan hati di mana bahan dan nutrien tersebut akan dipecahkan atau disingkirkan – malah, bahan yang diambil secara oral hanya mampu memberikan 5% daripada kekuatan asalnya selepas melalui seluruh sistem badan anda. Hanya 5% berjaya sampai kemana yang sepatutnya!

Tetapi dengan Transdermal Delivery System, sehingga 95% bahan tersebut sampai ke tempat yang sepatutnya. 95% vs. 5% … malah penyerapan melalui kulit berlaku dengan pantas – sebaik sahaja anda menyapukannya, bahan – bahan tersebut akan mula bekerja keras untuk anda.


MEN SECRET GEL @ MSG (6 ML)


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: COD3_zps6dd9e0c2.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: isLv9C.jpg]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: KpNWvL.jpg]

HARGA ASAL RM150
[Image: specialoffers_zpsd2864f54.png]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM99.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :MEN SECRET GEL


TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA[/center]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)