Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Forum Announcement: Baca dulu sebelum melakukan urus niaga disini
[Image: tradensell.jpg]

Portalkini menyediakan tempat forumer disini menjual, mempromosi, iklankan produk atau servis mereka disini. Jika anda belum menjadi ahli sila klik butang register di atas.

Anda dibenarkan untuk mengiklan apa sahaja produk atau servis yang anda inginkan akan tetapi mempunyai batas-batas dimana produk@servis yang berunsur lucah, judi tidak dibenarkan.

Untuk membuka thread, anda boleh pilih kategori untuk promotekan produk anda. Jika ianya berkaitan computer anda section gadget dan pc. Jika produk anda general boleh letakkannya disana.

Seperti yang sedia maklum, mana-mana website yang menyediakan platform jual beli ini tidak dapat lari dari scammer. Jadi bagi mengurangkan atau mengelakkan risiko anda menjadi mangsa. Anda boleh melihat dulu latar belakang penjual atau pembeli tersebut. Bagaimana caranya ? google maklumat seperti no bank, no telefon.

Walaubagaimana pun ada sesetengah scammer tidak mempunyai akaun diforum tetapi menggunakan ID penjual forum. Jadi untuk mengelakkannya, sila private message penjual@pembeli no telefon anda kerana scammer dapat no telefon anda dari thread yang anda buka.

Sebarang transaksi yang berlaku disini adalah tanggungjawab anda sepenuhnya. Kami tidak menanggung sebarang kerugian yang anda alami.

Sebarang pertanyaan mengenai forum ini boleh gunakan form contact us dibawah.

Berniaga dengan berhemah, rezeki halal, hidup bahagia.